Za Reiki tretman na daljinu možete mi se obratiti u bilo koje doba godine. Pre samog tretmana obavljamo jedan razgovor, a nakon tretmana se dogovaramo za dalje korake.

VIŠE INFORMACIJA O TRETMANU MOŽETE DOBITI PUTEM MAILA: info@yogapoint.rs

Za razliku od klasičnog tretmana (kontaktnog), tretman na daljinu od pacijenta ne zahteva da fizički bude prisutan u istoj prostoriji kao i terapeut. To je jedna velika prednost, iz više razloga:

  • vaš terapeut ne mora uopšte da bude iz vaše zemlje, možete raditi sa bilo kojim terapeutom
  • odgovara osobama koje imaju povučeniji karakter ili osobama koje ne vole direktni kontakt
  • štedi vam vreme, ne gubite vreme u dolasku i odlasku
  • dostupan vam je odmah, ako je u pitanju neka hitna situacijama

Reiki na daljinu brzo i snažno puni energijom svakoga na koga je usmerena, oslobađa od fizičkog bola, zaustavlja napade bilo koje vrste, usporava proces razvoja bolesti, zaustavlja krvarenje.

Tretmani na daljinu nezamenjivi su u hitnim slučajevima ili ukoliko osoba boluje od infektivnog, virusnog oboljenja, te direktan kontakt nije poželjan. U slučajevima kada fizički dodir izaziva bol, tretman na daljinu takođe je najprimerenije i najefikasnije Reiki sredstvo.

Daljinski tretmani mogu biti kako jednokratni (u slučajevima prolaznih i lakših tegoba ili u obliku energetske podrške), tako i višekratni, koji predstavljaju kontinuirani terapeutski rad.

VIŠE INFORMACIJA O TRETMANU MOŽETE DOBITI PUTEM MAILA: info@yogapoint.rs             

Podeli:
O meni
Tijana Nastasić - Dogan

Za više informacije o novim kursevima kliknite ovde, ili me zapratite na društvenim mrežama ispod.

Bilten
Popularni postovi
Blog

Skorašnji kursevi